Alle informatie voor de perfecte vakantie

Zoals je hebt kunnen lezen in onze vorige blogpost zal Bonnevoy een mashup worden. We combineren enorm veel informatie van talloze bronnen om het voor jou mogelijk te maken om de perfecte vakantie of reis te vinden. De bronnen waar we onze informatie vandaan halen zijn onze contentproviders. In de komende weken zullen we één voor één onze contentproviders en hun betekenis voor het zoeken van vakanties bespreken. Hieronder is een overzicht te vinden van de contentproviders die we in de komende weken zullen gaan bespreken. Iedere keer dat een nieuwe blogpost online komt zullen we de link ook aan deze post toevoegen.

Tix
We maken gebruik van het enorme aanbod van vluchten van Tix om voor jou de goedkoopste vlucht te kunnen vinden. Doordat we alle vluchten van te voren al opslaan in onze database wordt het bijvoorbeeld mogelijk om te zoeken naar de goedkoopste vlucht naar een bestemming die minimaal 2000 km ver weg is.

Expedia
De gigantische hoeveelheid hotels, hostels en appartementen die worden aangeboden door Expedia maken het voor ons mogelijk om voor jou de beste accomodatie te kunnen vinden. Ook al deze gegevens zullen wij al van te voren in onze database opslaan, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk wordt om te zoeken naar het goedkoopste vijfsterrenhotel ter wereld.

Numbeo
Vaak hebben mensen geen idee hoeveel bijvoorbeeld een biertje of een taxiritje zullen kosten op vakantie. Numbeo zal ons gaan voorzien van informatie over het prijsniveau van al onze bestemmingen. Dit maakt het voor ons mogelijk om rekening te houden met bijvoorbeeld de prijzen van de horeca en het openbaar vervoer. Hierdoor weet je ook van te voren waar je aan toe bent als je op vakantie gaat.

Het weer
Voor veel mensen is het weer op de bestemming doorslaggevend bij het zoeken van een vakantie. Daarom hebben wij van al onze bestemmingen klimaatdata verzameld. Het zoeken naar een leuk reisje van drie dagen in januari naar een bestemming waar het minimaal 20 graden is wordt opeens erg gemakkelijk.

Foursquare & Simplegeo
Restaurants, musea, clubs, parken en zwembaden. Foursquare en SimpleGeo kennen ze allemaal. En ook bijvoorbeeld hun locatie en populariteit. Overal ter wereld! Je hotel juist wel of juist niet in de buurt van het uitgaanscentrum van de stad. Bij ons kun je er op zoeken!

Flickr & Vimeo
Een vakantie gaat pas echt voor je leven als je voor je kunt zien. Daarom zoeken wij hoogstpersoonlijk de mooiste foto’s en video’s op Flickr en Vimeo. We waarschuwen je al wel vast: na het zien van al deze prachtige beelden is het erg lastig om je vakantie niet direct te boeken.

Eventful
Popfestivals, operavoorstellingen, voetbalwedstrijden en elektronicabeurzen. Eventful is overal van op de hoogte. Zeker weten dat er wat leuks te doen is tijdens je vakantie? Met de gegevens van Eventful maken wij het voor je mogelijk.

Nileguide
Het is vaak erg veel werk om je voor te bereiden op je vakantie, zodat je eenmaal daar niets zult missen. Nileguide voorziet ons van kant-en-klare reisgidsen en -programma’s. Drie dagen in San Francisco en je wilt alle highlights van de stad zien? Wij regelen een dagprogramma voor je!

Kun je net zoals ons niet wachten om dit allemaal werkend te zien?

Meld je dan snel aan voor een invite!