Bonnevoy versus VakantieVeilingen

In mijn vorige blog liet ik al wat vallen over VakantieVeilingen: ‘Het is niet voor niets dat deze vakanties in de aanbieding zijn’. Dat het eigenlijk niet zo zwart op wit is zal geen verassing zijn. VakantieVeilingen biedt net als Bonnevoy een scala van vakanties en weekendjes weg aan. Wat zijn de verschillen en wat zijn de sterkste punten van beide aanbieders? Misschien is het niet realistisch om de twee vakantie-aanbieders zonder meer naast elkaar te leggen maar het geeft een interessant overzicht en kan je helpen een keuze te maken.

VakantieVeilingen is in no-time uitgegroeid van een kleine veiling website naar één van de populairste vakantie websites van Nederland. Door biedingen te doen op een selectie van beschikbare vakanties kan voor weinig geld een leuk arrangement gekocht worden.

Bonnevoy biedt een enorm aantal arrangementen aan, van ééndaagse stedentrips tot wekenlange vakanties. Ze biedt goedkope prijzen niet doordat de koper aangeeft wat hij of zij er voor wilt betalen maar door uit het grote aanbod simpelweg de vakanties met de hoogste prijs – kwaliteit verhouding weer te geven.

VakantieVeilingen verplaatst de koper zijn of haar keuzemogelijkheid van de bestemming naar de prijs. Het is niet de precieze bestemming die de vakantieganger bepaald maar de prijs die hij of zij voor een voorgeselecteerde over heeft. Bijzonder goedkope prijzen worden hierdoor mogelijk maar de kans dat er een miskoop wordt gedaan is groot omdat er weinig bedenktijd is.

Bonnevoy draait het om en geeft de gebruiker zijn keuzevrijheid terug betreffende de bestemming en doet er een schepje boven op door met inspirerende aanbevelingen te komen. De prijs wordt vervolgens niet door de gebruiker bepaald maar door de goedkoopste tickets en prijzen beschikbaar op dat moment. Bonnevoy wil je niet zomaar een goedkope vakantie aanbieden maar een vakantie die je de mooiste beleving voor je geld geeft.

Wanneer je op zoek bent naar een vakantie of uitstapje is VakantieVeilingen een goed idee wanneer je niet gebonden bent aan een vaste datum en je geen specifieke voorkeuren hebt. Waar VakantieVeilingen een stunt-aanbieder is daar is Bonnevoy eerder een assistent bij je zoektocht. Het is afhankelijk van je situatie en persoon welke je voorkeur geniet. Laat je in ieder geval niet overhalen als je gevoel niet goed is!

  • http://www.dienstenvoordekmo.be/ Marc

    Klinkt alvast interessant :) op zoek naar meer info over speciale veilingen kwam dit artikel in Google bovendrijven. Ik heb me zonet ingeschreven voor

  • http://www.dienstenvoordekmo.be/ Marc

    oops : http://www.veilingen-inzen.eu Ook een soort van vakantieveilingen maar dan ‘net iets anders’. Knappe site dat jullie hebben! Succes

  • http://vakantiehuizenspanje.villamar.nl/ villa spanje vakantie

    Blij om te bezoeken in dit bericht of ook deze prachtige post die delen een beetje, maar interessant onderwerp met mij … Echt het is gewoon briljant bericht … Dankzij het ​​delen van deze mooie post met ons of ook deze geweldige informatie over de kalkoen. ..