Daar zijn we weer!

En toen was het even stil op de blog en twitter van Bonnevoy… maar we zijn weer terug! Niet dat we op vakantie zijn geweest (althans, niet de hele tijd), maar er werd genetwerkt, gelobbyd , geprogrammeerd en gephotoshopt aan onze nieuwe zoekmachine.

Een belangrijk verbeterpunt uit onze vorige versie was de uitbreiding van het aanbod. We hebben het niet altijd letterlijk op deze manier van onze volgers te horen gekregen (soms wel), maar wel een veel gehoord punt is dat de aangeboden vakanties niet altijd aansloten bij de wensen. Blijkbaar wil niet iedereen met het vliegtuig op vakantie in een hotel, dus daarom hebben we de eerste stappen gezet in het uitbreiden van het reisaanbod. In de nieuwe versie die vanaf maandag beschikbaar zal zijn is, naast Tix en Expedia, het volledige aanbod van Sunweb, Jiba, Gogo en Xtravel te doorzoeken.

Daarnaast hebben we gewerkt aan een redesign van de website. We hebben meer nadruk gelegd op het feit dat we een zoekmachine zijn en daarbij ook de bijbehorende gebruikersvriendelijkheid verbeterd. Hieronder vind je alvast een preview van onze nieuwe homepage die maandag online zal gaan. Hou daarnaast onze Twitter in de gaten voor meer informatie!

Preview Homepage