Goedkoper op vakantie met Numbeo

Na uren op het internet gezocht te hebben, heb je eindelijk die ene spotgoedkope stedentrip of vakantie gevonden. Eenmaal op reis blijkt de vakantie echter een stuk duurder uit te vallen dan gepland. De lokale prijzen voor een biertje op het terras, een avondje uit eten of een taxiritje blijken veel hoger dan verwacht. Het was uiteindelijk goedkoper geweest om iets meer uit te geven aan je vliegticket en hotel en naar een goedkopere bestemming af te reizen. Fijn, nog een factor om rekening mee te houden tijdens het zoeken van een vakantie. Alsof het allemaal nog niet moeilijk genoeg is. Wees gerust, wij nemen je dit werk uit handen!

Numbeo.com heeft informatie over het prijsniveau van meer dan 1500 steden. Voor tal van producten worden de prijzen ingevuld door gebruikers van overal ter wereld. De kracht van de massa wordt gebruikt om een enorme gegevensbank aan te leggen met informatie over het levensonderhoud waar dan ook ter wereld. De prijs van het openbaar vervoer in Barcelona, een brood in de supermarkt in New York of een bezoekje aan de bioscoop in Kuala Lumpur. Numbeo weet het allemaal!

Deze informatie is natuurlijk onmisbaar bij het zoeken naar een vakantie en daarom hebben wij al deze informatie ook in onze gegevensbank opgenomen. Wederom is het zoeken naar de perfecte vakantie weer een stukje makkelijker geworden.