Hallo grote wereld!

Ruim een half jaar geleden begonnen we aan de bouw van Bonnevoy. Een revolutionaire vakantie zoekmachine om een einde te maken aan de altijd eeuwig durende vakantiezoektochten op internet: gewoon lekker rond kunnen klikken en inspiratie opdoen voor leuke reisjes.

In september lanceerden we onze eerste versie die we beschikbaar stelden aan een selecte groep beta testers. Deze beta versie voldeed nog niet helemaal aan onze wensen, maar onze testers wezen ons precies op de zaken die verbetering nodig hadden. Daarnaast opende de beta deuren voor nieuwe partnerschappen, waardoor we in 4 maanden tijd de site volwassener hebben kunnen laten worden.

Vandaag presenteren we met enige trots onze vakantiezoekmachine aan het grote publiek. Vanaf vandaag is de beta niet meer besloten en kan iedereen ervan gebruikmaken! We zijn uiteraard nog wel steeds heel erg geïnteresseerd in je feedback. Het kan natuurlijk altijd beter en we hebben zelf al honderden ideeën. Maar wat vind jij nu belangrijk aan de website?

Veel plezier met vakantie zoeken en zegt het voort!

Bonnevoy, razendsnelle vakantie zoekmachine!