Het idee

We willen je met onze website laten dromen over nieuwe vakanties. Inspireren met leuke stedentrips. Verleiden tot een weekendje weg. En bovenal laten zien dat dit allemaal veel goedkoper kan dan je denkt!
Door je vliegtickets en accommodatie los te boeken kun je de marge van reisbureaus uitsparen. Dit scheelt erg veel geld. Het grote nadeel is echter de lange zoektocht naar die ene perfecte combinatie. Wanneer je eindelijk scherp geprijsde vliegtickets hebt gevonden blijken de hotels op de bestemming erg prijzig, of vice versa. Hier gaan wij verandering in brengen. Bij ons kun je binnenkort tegelijkertijd vliegtickets en accommodatie vergelijken en boeken. Hierdoor vind je altijd de goedkoopste combinaties!

Deze gecombineerde manier van zoeken staat aan de basis van onze website, maar is slechts het fundament van de talloze mogelijkheden die wij zullen bieden. Door informatie over de bestemmingen van talrijke bronnen op het internet te combineren wordt het bij Bonnevoy mogelijk om eenvoudig die ene perfecte vakantie of reis te vinden. Zo helpen we je graag bij het kiezen van een bestemming die bij jou past en houden we real-time trends en interesses bij om zo de ideale inspiratiebron te worden.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van wensen waarop we een reis of stedentrip kunnen gaan zoeken voor je.

 

  • Ik wil eind augustus twee weken op vakantie. Het mag maximaal 30 graden zijn op mijn bestemming. Ik wil een hotel of hostel midden in het uitgaansgebied van de stad en mijn budget is €500.
  • Ik wil tussen september en december een stedentrip maken van drie tot vijf dagen. Er moet tijdens mijn trip een groot festival plaats vinden in de stad. Een biertje op het terras mag maximaal €1,50 kosten.
  • Ik wil binnen een maand zo lang mogelijk op vakantie voor €200.

 

Heb je ideeën voor ons om het zoeken van vakanties nog leuker of makkelijker te maken? Laat het weten in de comments!