Wanderfly, een inspiratiebron

Wat moet ik me nou precies voorstellen bij de nieuwe vakantiereiswijzer Bonnevoy? Is er op internet niet ergens een voorbeeld te vinden van iets vergelijkbaars?

Jazeker, dat is er! Neem snel even een kijkje op wanderfly.com en krijg een idee van wat er ongeveer aan te komen zit. Zoals je kunt zien is het niet nodig om een bestemming of een exacte reisdatum in te vullen. Daarentegen is het veel belangrijker dat je aangeeft wat je interesseert en hoeveel geld je ongeveer te besteden hebt. Op basis van deze gegevens zal Wanderfly vervolgens voor je op zoek gaan naar een passende vakantie. Hierbij maken ze gebruik van gegevens van onder andere Facebook, Twitter, Foursquare en Yelp. Informatie van deze websites wordt geaggregeerd en gecombineerd om jouw perfecte vakantie te kunnen vinden.

Wij kijken echter ook met een kritische blik naar Wanderfly. Het kan in onze ogen namelijk allemaal nog veel beter.

Wij willen een reisplanner die ook vakanties kan vinden wanneer het budget slechts €200 is. Ook dat goedkope weekendje weg moet te vinden zijn. Wij willen kunnen zoeken op bijvoorbeeld het weer of de prijs van een drankje op het terras. Tijdens onze stedentrip willen we met een biertje op het terras kunnen zitten. Wij willen het zo gek niet kunnen bedenken of het moet te zoeken en te vinden zijn! Daarom Bonnevoy!

Wat vind jij van Wanderfly? Welke dingen wil je zeker terugzien op Bonnevoy en welke zaken missen nog volgens jou?

  • Jose_boon

    Ik vind wanderfly erg onoverzichtelijk, bovendien komt het aanzetten met een reis die ver boven mijn budget ligt. De grote foto van de gekozen bestemming van Wanderfly erg leuk maar zo kan ik niet in 1 oogopslag zien wat er nou precies te doen.

    • http://www.facebook.com/tomlankhorst Tom Lankhorst

      Het zoeken op zich vind ik wel heel overzichtelijk, het is meer dat wanneer je de zoekresultaten laadt je een beetje schrikt.